Babagan Kita

Chengdu Cast Acrylic Panel Co., Ltd. (CDA) minangka anak perusahaan saka Monarch Group.

 

Relay ing dhukungan teknis terkemuka ing industri Mitsubishi Rayon Co., Ltd., lan nggabungake R&D, produksi, manufaktur lan penjualan, CDA ngasilake lembaran akrilik kanthi merek Duke, sing ana ing posisi industri PMMA domestik China sing utama. Solusi lembaran akrilik ing alangan swara, perlindungan lingkungan lan nyuda gangguan sing diwenehake dening Adipati wis ditrapake ing pirang-pirang proyek kanthi sukses. Thanks kanggo pangenalan pasar sing dhuwur, CDA dadi anggota perusahaan sing diawasi ing "Atlas Standar Penghalang Suara ing Dalan Perkotaan Cina".

YKL-27

Kauntungan Kita

Output tahunan perusahaan yaiku 15.000 ton, lan kita bakal nyedhiyakake miturut pangowahan pasar.

  • Multi-link quality inspection.Multi-link quality inspection.

    Kualitas

    Pamriksa kualitas multi-tautan.
  • Independent R&D Department.Independent R&D Department.

    R & D

    Departemen R&D Independen.
  • International first-class standard.International first-class standard.

    Produksi

    Standar kelas pertama internasional.

Napa Pilih Kita

Perusahaan iki didegake ing taun 2007, lan nggarap mitsubishi suwene 14 taun, kita mung nggunakake Mitsubishi MMA anyar 100%. Output tahunan perusahaan yaiku 15.000 ton, lan kita bakal nyedhiyakake miturut pangowahan pasar. Mitsubishi minangka mitra strategis kita. Yen bahan mentah kurang, perusahaan kita entuk prioritas pasokan. Departemen r & independen, tanggung jawab nambah kinerja akrilik. Perusahaan sing ndaftar, ana sistem manajemen sing ketat, kanggo njamin konsistensi inspeksi kualitas produk multi-link kualitas produk, tingkat kualifikasi luwih saka 99,99%, kanggo njamin sampeyan nampa produk berkualitas Tinggi sing Diimpor saka monomer Mitsubishi Jepang minangka bahan baku, Jerman peralatan impor, wiwit bahan baku nganti peralatan produksi standar kelas pertama internasional, kanggo njamin kualitas produk.